Samsung Breidt Entertainment Uit: De Nieuwe Premiere 7 en 9

Samsung Breidt Entertainment Uit: De Nieuwe Premiere 7 en 9

0 reactie minuten lezen
Samsung heeft twee nieuwe laserprojectoren gelanceerd, The Premiere 7 en 9, die zijn ontworpen om de bioscoopervaring naar de woonkamer te brengen. Deze projectoren combineren geavanceerde technologie, stijlvol design, en gebruiksvriendelijke functies om het ultieme thuisentertainment te bieden.

Samsung Breidt Home Entertainment Uit: De Nieuwe Premiere 7 en 9 Laserprojectoren

Samsung heeft twee nieuwe laserprojectoren gelanceerd, The Premiere 7 en 9, die zijn ontworpen om de bioscoopervaring naar de woonkamer te brengen. Deze projectoren combineren geavanceerde technologie, stijlvol design, en gebruiksvriendelijke functies om het ultieme thuisentertainment te bieden.

samsung premiere 9

The Premiere 9: Drievoudige Laser voor Levendige Kleuren

De Premiere 9 is het vlaggenschip van Samsung’s nieuwe lijn en beschikt over een drievoudig lasersysteem dat een uitzonderlijke kleurweergave biedt. Met ondersteuning voor 4K-resolutie en een indrukwekkende helderheid van 2800 ANSI-lumen, zorgt deze projector voor een verbluffend scherp en helder beeld, zelfs in goed verlichte kamers. Dankzij het ultrakorte projectiebereik kan de projector dicht bij de muur worden geplaatst, wat de installatie vereenvoudigt en ideaal is voor kleinere ruimtes.

Bovendien maakt The Premiere 9 gebruik van HDR10+ technologie, waardoor de helderheid en het contrast dynamisch worden aangepast, zodat elk detail in donkere en heldere scènes zichtbaar blijft. Het ingebouwde Dolby Atmos-geluidssysteem zorgt voor een meeslepende audio-ervaring, zonder dat extra luidsprekers nodig zijn.

The Premiere 7: Betaalbare Optie met Topprestaties

The Premiere 7 biedt een iets lagere, maar nog steeds indrukwekkende helderheid van 2200 ANSI-lumen en maakt gebruik van een enkel lasersysteem. Hoewel het minder geavanceerd is dan zijn grotere broer, ondersteunt het ook 4K-resolutie en biedt het uitstekende beeldkwaliteit voor een meer betaalbare prijs. Deze projector is perfect voor consumenten die op zoek zijn naar een hoogwaardige thuisbioscoopervaring zonder de bank te breken.

Net als de Premiere 9 is ook de Premiere 7 voorzien van slimme functies zoals toegang tot populaire streamingdiensten via Samsung’s Tizen-besturingssysteem, en AI-upscaling die standaarddefinitie-inhoud optimaliseert voor een betere kijkervaring.

Ontwerp en Gebruikersgemak

Beide projectoren zijn ontworpen met een strak, minimalistisch uiterlijk dat goed past in moderne woonkamers. Ze zijn afgewerkt met hoogwaardige stoffen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook functioneel, aangezien ze de geluidskwaliteit verbeteren. Het installatieproces is eenvoudig, en de apparaten bieden diverse aansluitmogelijkheden, waaronder HDMI en draadloze connectiviteit, zodat gebruikers gemakkelijk hun favoriete apparaten kunnen aansluiten en content kunnen streamen of gamen.

nieuwe samsung premiere

Conclusie: Een Bioscoop in Je Woonkamer

Met de lancering van The Premiere 7 en 9 biedt Samsung consumenten de kans om een echte bioscoopervaring in hun eigen huis te creëren. Of je nu kiest voor de ultieme beeldkwaliteit en geluidsbeleving met The Premiere 9, of een meer betaalbare optie zoekt met The Premiere 7, beide projectoren vertegenwoordigen het beste wat thuisentertainment te bieden heeft. De projectoren zijn vanaf september beschikbaar, met prijzen die beginnen bij €3.799 voor de Premiere 7 en oplopen voor de geavanceerdere Premiere 9.

Al lijken de projectoren op de voorgangers is er aan de binnenkant een hoop verandert. We kijken uit naar het gebruik van deze nieuwe projectoren.

Door deze combinatie van innovatieve technologie en stijlvol design zetten de Samsung Premiere 7 en 9 nieuwe standaarden in home entertainment, en maken ze van elke woonkamer een persoonlijke bioscoopervaring.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Vergelijk producten0